Barnehageopptak 2017-2018

Søknadsfrist: 1. mars 2017

Søknad om plass i kommunale  og private barnehager i Hole kommune for barnehageåret 2017/2018, gjøres elektronisk på Hole kommunes nettsider. Åpent for å søke fra 4. januar 2017. Søknadsfrist er 1. mars 2017.

Alle må søke på nytt selv om man står på venteliste, fordi dette er kommunes måte å ajourføre listen på. Barn med fast plass som ønsker endringer, må sende søknad om endring av plass eller ønske om annen barnehage.

Når tilbudet om endring blir gitt mister barnet automatisk gammel plass. Det garanteres ikke plass i ønsket barnehage.
 

Barn som har lovmessig rett til plass skal ha fylt et år innen 31.oktober 2017, ha folkeregistrert adresse i kommunen og søkt innen fristen. De som er født etter 31.10.16 kommer på venteliste. Søknader om barnehageplass mottatt etter søknadsfrist, vil ikke bli behandlet i hovedopptaket.  Kommunen gjør oppmerksom på at barn som ikke har lovmessig rett til plass, kan ikke forvente å få plass for barnehageåret 2017/2018.

Får man plass i en annen barnehage enn førsteprioritetsønsket, skyldes det mangel på plass/ikke ledig i ønsket barnehage. Det er viktig for kommunen å understreke at ved tildeling av barnehageplasser er Sollihøgda barnehage et tilbud på linje med de andre barnehagene i kommunen. Det er dessverre ikke alle prioriteringer som lar seg gjennomføre og ved tildeling er det opptakskriterier i Vedtekter for Hole kommunes barnehager som ligger til grunn.
 

 

Elektronsik søknadsskjema

 

OPPTAKS PROSESS -  BARNEHAGEÅRET 2017/2018

Søknadsfrist

1.mars 2017

Bekreftelse om mottatt søknad

Fortløpende

Tilbudsbrev 1. og 2. prioritet

Uke 10/11

Tilbudsbrev/event.avslag runde 2

Uke 13/14

Klagefrist

Uke 17/18

Møte i Klagenemnda/Formannskapet

Mai/Juni 2017

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Hovedopptak er ferdig i mai/juni.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.
Lukk