Barnehagestyrer

 
Ledig 100 % fast stilling for styrer i Løken barnehage.

  • Arkivsaksnr. 17/138
  • Søknadsfrist 1.3.2017
  • Ledig f.o.m 1.8.2017

Hole kommune har 7 kommunale og  2 private ordinære barnehager, samt1 privat familiebarnehage. Det er korte avstander i Hole slik at barnehagene samarbeider på flere områder, som felles arrangementer for barna og kurs og opplæring for medarbeiderne våre. Felles satsingsområder er språk og psykologisk førstehjelp for barnehagebarn.

Barnehagen  har 4 avdelinger og 79 plasser.
Løken barnehage er en ordinær barnehage. Vi har visjonen "En plass for alle", og tre verdier som styrer oss og skal hjelpe oss til a ta de riktige valgene og prioriteringene i hverdagen. Verdiene våre er Respekt, omsorg og ansvar. Holdningene vi har til barna, hverandre, foreldrene og til oss selv skal synliggjøres gjennom verdiene.

Hole kommune søker en styrer som vil bidra aktivt til å utvikle Løken barnehage og Holebarnehagene. Som styrer  må du  evne å tenke helhet, se muligheter på tvers av fag og områder og bidra til  faglig utvikling innenfor økonomiske og personalmessige rammer  i egen barnehage.

Det er en forutsetning at du kan identifisere deg med og arbeide  etter vedtatte verdier og ledersetninger i vår kommune. Du må jobbe etter prinsippene i relasjonsledelse.
Vi søker en leder som tror på nærvær, synlighet og tydelighet  i utøvelsen av lederskap.

Styrer har ansvar for økonomistyring  og personaloppfølging  i egen barnehage. Styrer rapporterer direkte til tjenesteleder barnehage.

Formelle krav:
•    godkjent utdannelse som barnehagelærer/førskolelærer  eller annen treårig pedagogisk høyskoleutdanning med etterutdanning i barnehagepedagogikk.
•    relevant ledererfaring/utdanning/praksis vil bli vektlagt.
Personlig egnethet

 

Personlig egnethet er en forutsetning. Disse egenskapene vil bli tillagt spesiell vekt:
•    gode samarbeidsevner
•    fleksibilitet
•    evne til å prioritere
•    gjennomføringsevne
•    god stressmestring


Hole kommune tilbyr
•    et godt arbeidsmiljø og en støttende organisasjonskultur
•    spennende arbeidsoppgaver
•    lønn etter avtale
•    pensjonsavtale gjennom KLP

 

Nærmere opplysninger om stillingen, fås ved henvendelse til:
Ingvild Oppenhagen tlf:  32 16 11 29 / 415 29 337, e-post: ingvild.oppenhagen@hole.kommune.no

 

 

Felles for alle stillinger:
Søknad skal sendes elektronisk via https://skjema.hole.kommune.no
Jfr. Offentlighetslovens § 25 kan navnet på søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om konfidensiell behandling i søknaden til kommunen. For søkere som ikke har PC-tilgang kan veiledning gis til å skrive søknaden elektronisk. Kontaktperson kan kontaktes. Lønn etter nærmere avtale. Fra lønnen trekkes 2 % til pensjonsordning. Ansettelser etter vanlige kommunale vilkår. Attester og vitnemål vedlegges enten elektronisk eller sendes på papir til Hole kommune. Attester og vitnemål blir ikke returnert. Politiattest kreves før tilsetting i stillinger etter Lov om helsepersonell §20a, Lov om sosiale tjenester §8-10, Barnehageloven §19, Opplæringsloven §10-9

Hole kommune har 6300 innbyggere og ligger sentralt på Østlandet ca. 30 min. kjøring fra Sandvika og 40 min. fra Oslo. Grenser i nord, vest og øst til Ringerike, i sør til Bærum og Lier og i sørvest (i Tyrifjorden) til Modum. Kommunen ligger naturskjønt til ved Tyrifjorden som er Norges 5.største innsjø. Kommunen har flott natur og gode muligheter for friluftsliv både sommer og vinter. Hole er bygda med de sollyse sletter og med ekte historisk sus.

Loading
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.
Lukk