Lærer

  
Innenfor Hole ungdomsskole, Voksenopplæring på Hvalheim, Solstad og Nøstret bo og omsorgssentre
Ledig inntil 45,68 % fast stilling som lærer fra 1.8.2017.

  • Arkivsaksnr: 17/274 
  • Søknadsfrist: 24.03.2017     


Hovedarbeidsoppgaver for stillingen:
Hole kommune har i flere år gitt tilbud om individuell opplæring til klienter bosatt på institusjonene i Hole kommune. Klientene er beboere i Hole, men tilhører Oslo kommune. Stillingen vil tilhøre et fagteam som i dag er under Hole ungdomsskoles administrasjon. Søker må kunne jobbe med personer med betydelige psykiske lidelser.

 

Kvalifikasjoner for stillingen:
•    Lærerutdanning fortrinnsvis med spesialpedagogikk
•    Ønskelig med kompetanse/erfaring innenfor psykiatri
•    Gode samarbeidsevner
•    Selvstendig og kreativ
•    Fleksibel og tålmodig
•    Personlig egnethet vektlegges!

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:
Eirin D Mathiesen tlf: 32161230 e-post: eirin.mathiesen@hole.kommune.no eller Marit Klem Hafnor tlf: 92888627 mail: marit@holeskolen.no.

 

Felles for alle stillinger:
Søknad skal sendes elektronisk via https://skjema.hole.kommune.no
Jfr. Offentlighetslovens § 25 kan navnet på søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om konfidensiell behandling i søknaden til kommunen. For søkere som ikke har PC-tilgang kan veiledning gis til å skrive søknaden elektronisk. Kontaktperson kan kontaktes. Lønn etter nærmere avtale. Fra lønnen trekkes 2 % til pensjonsordning. Ansettelser etter vanlige kommunale vilkår. Attester og vitnemål vedlegges enten elektronisk eller sendes på papir til Hole kommune. Attester og vitnemål blir ikke returnert. Politiattest kreves før tilsetting i stillinger etter Lov om helsepersonell §20a, Lov om sosiale tjenester §8-10, Barnehageloven §19, Opplæringsloven §10-9

Hole kommune har 6300 innbyggere og ligger sentralt på Østlandet ca. 30 min. kjøring fra Sandvika og 40 min. fra Oslo. Grenser i nord, vest og øst til Ringerike, i sør til Bærum og Lier og i sørvest (i Tyrifjorden) til Modum. Kommunen ligger naturskjønt til ved Tyrifjorden som er Norges 5.største innsjø. Kommunen har flott natur og gode muligheter for friluftsliv både sommer og vinter. Hole er bygda med de sollyse sletter og med ekte historisk sus.

Loading
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.
Lukk