Overnatting og serveringssteder i Hole.

 

Sundvolden Hotel er den største med 257 rom, konferansesaler, restaurant, spisesal og salonger. Hotellet er sterk på kurs- og konferansesiden, men satser også på turist/reiselivsmarkedet. Hotellet har lange tradisjoner innen reiseliv.

Fra deres egne internettsider sakser vi:
Du bor godt på Sundvolden Hotel. Vi har stor kapasitet, 257 rom. Rommene er velutstyrte og delikat innredet med originalkunst på veggene. Er du ute etter noe spesielt, anbefaler vi en av suitene i Drengestua eller vår eksklusive etasje i nybygget som rommer flotte moderne rom med terrasse. Her er det mulig å bo og arbeide helt uforstyrret.

I den gamle skysstasjonen ligger brudesuiten med egen stue, stor veranda, innbydende soverom og bad med boblebad og prismekrone. I tillegg har vi historiske dobbeltrom for de som verdsetter ekte tradisjonell innredning.

Alle rom har tilgang til gratis bredbånd.

Tyriheim Ferie- og Kurssenter disponerer 15 hytter (60 senger) av høy standard og 6 rom i hovedbygningen. Stedet har tilgang på badestrand og brygge og driver utleie av båt og sykler.  F.t. utleid til UDI

 General Hotel
General Hotell er et hotell i hærklasse! Hotellet har topp moderne lokaler egnet til kurs, messer, konferanser, semninarer og møter.Hotellet ligger 50 minutter vest for Oslo med bare 1 time til Gardermoen og har 21 rom samt bar og restaurant som rommer 50 gjester.

Kleivstua Hotel    Kleivstua Hotell er et populært konferansehotell med storslagen beliggenhet kun 45 km fra Oslo. Stedet er den perfekte ramme for konferanser og store selskaper som bryllup eller jubileum. Her vil du oppleve en unik atmosfære og få personlig service fra første sekund! Kleivstua består av 18 hus med totalt 42 værelser. Husene er bygget opp og restaurert etter alle gamle kunsters regler. Kleivstua er historie, tradisjon og skogsmysterier. 

Sollihøgda Tursenter Kafe ligger i innfallsporten til kommunen fra syd.  Tlf. 32 15 86 80.

Frøhaug Gård ligger flott til på den idylliske Røysetangen, 5 km fra Vik i Hole. Det er kort veg fra gården til badeplasser og mange av Holes severdigheter. Velholdt bygning fra 1766. Bed & Breakfast eller hytte- rom i bryggerhus og stabbur, i alt 22 senger. Gjestestue med  T V , kaffe og te. Koselige uteplasser, fredelig og barnevennlig. Flott utsikt over Tyrifjorden med Krokskogen i bakgrunnen.
Åpent hele året, får du gjester du ikke har plass til, så kontakt oss!
Frøhaug Gård, N-3530 RØYSE, Tlf. og Faks (+47) 32 15 71 09

Onsakervika Camping
Onsakervika har en lang sandstrand som både barn og voksene trives på. I tillegg finner du stupebrygge og vannsklie som gjør badingen enda mer spennende. På overflaten kan du boltre deg med seilbrett, kanoer eller sykkelbåter. Du kan også få leie robåter hvis du vil benytte deg av de gode fiskemulighetene. På campingplassen kan hele familien more seg med minigolf, trampoline, TV, lekeapparater og en rekke spill. Onsakervika Camping har både butikk, kiosk og gatekjøkken. Da slipper du å bruke soltimene til handling i byen. Vi kan tilby 15 utleiehytter og strømuttak for campingvogner - ca. 200 camping- og teltplasser. Selvfølgelig har Onsakervika meget gode sanitærforhold og vakthold døgnet rundt.   Vakkert beliggende.

 

Odin Camping AS Odin Camping ligger sentralt plassert ved Onsakervika Tyrifjorden og har adgang til en flott badestrand hvor våre gjester kan bade, sole og nyte ferielivet og sommerdager.

 

Utvika camping har egen badestrand, 56 sengeplasser i hytter og campingplass for ca. 100 campingvogner og telt. Av de 100 plassene er ca. 50 faste. Anlegget har butikk og kiosk. Vakkert beliggende.

Sørsetra Skistue ligger ca. 5 km fra Kleivstua. Helårsvei.

Vik Skysstasjon. Restaurant. Utleie av selskapslokaler. Catering. Tlf. 32 16 13 00.

Rørvik Camping har 80 plasser for campingvogn, en del av dem faste. Strømuttak. Mini-butikk. Bademuligheter med sandstrand. Brygge og båtplasser. Vakkert beliggende. Tlf. 32 15 95 45.

Nes Camping har ca. 100 faste plasser for campingvogn.  Fisk- og bademuligheter. Små brygger. Vakkert beliggende.

 

Loading
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.
Lukk