LES MER OM KORONA OG VAKSINE HER - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 10-14.

Bestill koronatest her (for innbyggere og de som oppholder seg i Hole)

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Les mer...
error_outline
21. mai kl. 09:46

Smittesporingsteam tlf. 469 26 126 kl. 9-21. PUBLIKUM SKAL IKKE RINGE DETTE NUMMERET.

Lurer du på testsvar? Få svar direkte her på Helsenorge.

Les mer... clear
Du er her: Hjem
norske flagg

Årets 17. mai - digital feiring

17. mai komiteen har besluttet å gå for digital 17. mai markering uten folkearrangement og barnetog. Dette er i tråd med forbudet mot kulturarrangement fram til 15. juni og retningslinjer for smittevernstiltak. Kulturministeren sier også vi må være forberedt på digital 17. mai og feiringer hjemme.

17. mai komiteen arbeider med et digitalt program som blir lagt ut på kommunens hjemmeside. Det arbeides med å få med flaggheising, innslag fra kulturskolens trommekorps, elevappell ved 7. trinn, Ordfører og Hole musikkorps. Komiteen vil pynte med blomster uken før 17. mai.

Komiteen oppfordrer innbyggerne til å ta en tur i nabolaget på formiddagen som er pyntet med flagg. Noen vil sikkert ta en tur med bilen eller båten pyntet med flagg. Noen nabolag og vel vil kanskje organisere seg slik at dette skjer samtidig. Det kan jo passe etter kommunens 17. mai program som legges ut kl 10.

Alle oppfordres til å flagge ekstra i egen hage, og at barn og ungdom dekorerer med tegninger med «Alt blir bra» så naboen ser det.

Hele Norge synger «Ja vi elsker» kl 13.00.

17. mai komiteen i Hole er satt sammen av representanter fra FAU ved alle barneskolene med bistand fra Kultur og fritid. Komiteen setter sammen kommunens offiselle 17. maiprogram og har ansvar både for fellesarrangementet og arrangementene på skolene. Leder for 17. mai komiteen i år er Linn Torstensen som er foreldrerepresentant ved Vik skole. Komiteen hadde tradisjonelle planer som nå er endret-  17. mai blir ikke slik vi er vant med.

 

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss