P7308842

Rådyr, ekorn og elg 30.juli

Bursdag og båt!!

Hurra for ny 3-åring og hurra for litt sommer igjen...

Hurra for TIRIL 3 år!! Hun er en av de aller nyeste jentene på Rådystien denne høsten - endelig 3 år! Håper du har hatt en fin dag sammen med oss, Tiril! Også tenker vi at du fortsetter feiringen som dagens fineste prinsesse!!

Tiril var klar for båttur, selv om hun skulle ønske at kjolen helst kunne være utenpå redningsvesten:) Bursdagsbarnet fikk styre litt også. I dag kunne vi styre rett frem under Sundvollbrua og videre til nedre Steinsåsen. Vi fikk lov å gå i land hos Filippa og Aksel - tusen takk!! Her var det fint å "ankre opp"!  Formiddagen gikk med til pølsespising, klarting, hopping og bading. Den nye 3-åringen viste at hun kunne komme seg helt til topps i klatrestativet med både vest og kjole på! Plutselig gikk alarmen inne i huset til Filippa og Aksel, selv om ingen hadde vært inne...ingen tyver så vi heller!

Midt i badingen kom vår private isbil med is! Is måtte til på denne fine bursdagsdagen. Det var Une som var super-grei-isbil.

I dag fikk vi plass til 12 rådyr, 1 hare, 6 elger og 5 voksne på båtur. Vi hadde det veldig bra sammen! Stor takk til gjestfrie folk i nedre Steinsåsen!!

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss