20200311_140151_200x150

Revehiet 12.mars

Bursdag og vårtegn!

Røde fjær jente fyller 5 og ....

En plass for alle!

Aktiviteter med fokus på ulike sammen, slagordet til barnehagedagen, har vi hatt disse dagene. Kim har tegnet og lagd et flott puslespill og sammen med barna fikk det farger og brikkene ble pusset og gjort klar. Hver brikke fikk i tillegg til revemotivet, et bilde av barna. Som et symbol på at alle er en viktig brikke i fellesskapet vårt. Det ble litt av en samarbeidsoppgave å pusle det sammen. En av barnehagens viktigste oppgaver er å arbeide for at alle barn opplever å ha tilhørighet og være inkludert i barnehagefellesskapet

Noen av aktivitetene som vi skulle ha sammen med dere på barnehagedagen har vi gjort uten dere disse dagene. Vi har spikket og vi har sådd. Jeg vil ikke gå glipp av spikkinga sa Røde fjær jente med et stort smil da hun hørte at dagen ble avlyst.

Mens Storefot var på turn i hallen, hadde Røde fjær og Hiawata en fin lek i skogen, med famile, dyr, hyttebygging og vårtegn. 

Vi har ei bursdagjente som fyller 5 år imorgen. Hun har hatt nedtelling lenge og hver gang vi har snakket om mars, ja, da har det også blitt bursdagsprat. Det er stort med bursdag og morgendagens bursdagsbarn er utrolig god til å sette pris på alle gleder ved å fylle år. Ja, og mange andre ting også :) Nå ble det ikke helt som vi hadde tenkt, men det ble en fin fering med revevenner etter en fin dag i skogen. Bursdagsjenta vår hadde valgt seg rosa krone som ble pyntet med fine bilder på, Hun fikk også et rosa bursdagskort med gode ord fra gode venner. "Hurra for deg som fyller ditt år ja, deg vil vi gratulere"  Vi ønsker deg en fin dag imorgen og gratulerer så mye med dagen din!

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss