IMG_9133

Ekornstubben 9.august

Ekorn på fjorden:)

Flott dag for båt og bading...

Martin ble med på vår første båttur dette barnehageåret! Martin har øvd seg på vannet med både motorbåt og seilbåt i sommer, så han smilte og koste seg da han kom ombord i "Gjedda". Litt trøtt ble han også, men han holdt ut helt bortover til Rytterhager. Og her var det så fint og varmt, så da ble det bading!! Mest vassing til låra, plasking, spruting og studering av stein og fine fossiler. (Vi tar ingen bilder av bading).

Etter badingen slappet vi av på stranda vi hadde funnet, spiste masse pasta i pastasalaten og bare nøt en fin sensommerdag...De fleste ble veldig trøtte da vi la ut på fjorden igjen, de sovnet og våknet ikke før Sælabonn. Hanneli og Philip hvilte seg litt før de fikk øye på kuer ved Geitøya! Det var to fine kalver og to ekstra store kuer på øya. Vi lurte litt på hvordan de hadde kommet seg helt ut hit?? Sikkert med båt ja!!

Vi syns selv vi er heldige som har mulighet til å bli kjent med båt og fjorden vår - det er jo vårt nærmiljø, som vi er blitt så glad i og som vi må ta godt vare på:)

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss