DSCF2130_200x150

Revehiet 2.oktober

Hipp hurra, vi feirer deg!

Gratulerer så mye med 5 års dagen din!

Hipp hurra for Sigurd 5 år. Vi gratulerer så mye med dagen din. Vi er heldige som får lov til å følge så mange fine bursdagsbarn. Dagens 5 åring kom stolt og glad, og tok imot gratulasjonene med et stort smil. Bursdagsgutten vår er jo alltid i godt humør, men det er noe spesielt med bursdag.  8 rever og 8 elger, det ble en fin gjeng det. Sigurd ville at vi skulle leke ved barnehagen idag. Det passet fint siden Didrik tok opp båten, og Knut Emil vasket og gjorde den klar til vinterdvale. Kan vi gå til fotballbanen spurte Sigurd? Jeg tror vi må vente,  for to voksne hjelper til med båten. Å ja, svarte Sigurd like blid.

Sigurd har vært med å lage krona si, og den falt i smak. Han brukte den i leken og den satt på mens han løp. "Jeg vil ha den på, for da ser alle at jeg har bursdag" sa han med et stort smil. Så klart, det er fint med bursdagoppmerksomhet. Vi sang hurra for deg og vi sendte opp 5 raketter. Kan vi poppe popcorn? Sigurd og jentene ordnet og Sigurd delte ut. Nam nam og Tusen takk. Vi ønsker deg en fortsatt fin dag og feiring med famile, og snart feiring med barnehagevenner.

Noen bilder fra gårsdagens tur til Solplassen. Barna var fotografer. Didrik kjørte ut ved, og Kim med gode hjelpere fikk  veden inn under tak. Så gode dere er til å jobbe. Det er viktig å se sammenheng av å selv bidra, for til slutt låge bål og etterhvert lage kakao eller varme seg i teltet en kjølig høstdag. 

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss