Vi har samlet informasjon om koronasituasjonen og vaksine her - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 9-15

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Covid information in other languages here

Les mer...
error_outline
10. desember kl. 13:28

Arbeidsgivere og kommuner som trenger å komme i kontakt med smittesporingsteamet kan ringe 469 26 126 kl. 9-21.

Les mer... clear
Du er her: Hjem / Tjenester / NÆRING

Hva om vi starter med fremtiden - og skaper den selv?

Innovasjonsløft er et ekstraordinært prosjekt i Ringeriksregionen fra 2014-2019 med denne hovedmålsetningen:  Inntil 70 virksomheter i Ringeriksregionen gjennomfører kompetansehevende program i innovasjon innen utgangen av 2019. Innovasjonsløft skal bidra til å skape/sikre minst 250 arbeidsplasser i Ringeriksregionen.

Langsiktig mål

Innovasjonsløftet skal bidra til å øke antall sysselsatte i regionen ved å tilby kompetansehevende vekstprogram til virksomheter i Ringeriksregionen.

Resultater hittil

Pr. januar 2016 er det hele 65 virksomheter som har deltatt i Innovasjonsløftet,  og vi teller 162 personer i innovasjonsnettverket. Det er også 61 personer som har gjennomført prosjektlederkurset i regi av Innovasjonsløftet. Virksomhetene som har deltatt i innovasjonsprogrammene rapporterer pr. januar 2017 at de har skapt nærmere 60 nye arbeidsplasser siden februar 2015.

Mer informasjon og påmelding til innovasjonsprogram
Les mer om innovatørene, Innovasjonsløftet og meld dere på innovasjonsprogram i 2017. Programmet passer for små og store virksomheter. Hole kommune har også deltatt i programmet med stort utbytte. Kommunen arbeider med forbedringer og kundetilpassing av byggesaksavdelingen. Det er svært viktig for kommunen at avdelingen oppleves som kundeorientert. I denne prosessen har vi hatt stor nytte av tankegodset og fremgangsmåtene i innovasjonsprogrammet. Les mer på  Innovasjonloft.no

Les også hva Veiby og Bentzen mener om sin deltakelse i Innovasjonsløftet.

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss