Bilde av koronaviruset

Normal hverdag med økt beredskap

27. september 2021

Regjeringen har besluttet at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap fra lørdag 25. september.

Selv om hverdagen nå blir som normal for de fleste, er ikke pandemien over. Folk vil fremdeles bli syke og derfor er det viktig at alle vaksinerer seg.

Foto: Shutterstock

Skolene gjenåpner på grønt nivå

16. august 2021

Velkommen til skolestart 18. august!
Det blir tilnærmet normal skolehverdag, vi åpner på grønt nivå da kommunen har lite smitte.

Kommunen gjennomfører smittevern-tilsyn

19. mai 2021

Hole kommune varsler at fra og med uke 20 vil det gjennomføres tilsyn med at smittevern-reglene overholdes blant ulike virksomheter innen kommunen.

Lettelser i karantene for vaksinerte

04. mai 2021

Fra 3. mai kl. 24 er fullvaksinerte unntatt fra smittekarantene. Man regnes som fullvaksinert fra én uke etter andre vaksinedose. Unntaket gjelder allerede for de som har gjennomgått covid-19 for mindre enn 6 måneder siden.

Reis koronasmart til skolen

14. april 2021

Hole kommune støtter Viken fylkeskommune i deres innstendige oppfordring til alle innbyggere om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene.

Lettelser i regionale tiltak for Viken fra 12. april - oppdatert

10. april 2021

Fra midnatt, natt til mandag 12. april og til og med søndag 25. april blir det noen lettelser for 19 kommuner i Viken. Hole kommune er blant disse.

Hole skal følge tiltaksnivå 5B i covid-19 forskriften.

Svært strenge regionale smitteverntiltak i hele Viken fra 16. mars

16. mars 2021

Regjeringen innfører tiltaksnivå A (særlig høyt tiltaksnivå) i hele Viken fylke fra midnatt, natt til tirsdag 16. mars. Tiltakene varer til og med søndag 11. april.

Beredskapsledelsen i Hole har i møte tirsdag 16. mars gjennomgått hvordan innstramningene påvirker lokale tjenester.

Snakk med oss

Skriv til oss