Vi har samlet informasjon om koronasituasjonen og vaksine her - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 9-15

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Covid information in other languages here

Les mer...
error_outline
10. desember kl. 13:28

Arbeidsgivere og kommuner som trenger å komme i kontakt med smittesporingsteamet kan ringe 469 26 126 kl. 9-21.

Les mer... clear

Krisesenteret

Opplever du problemer i forhold til din partner, barn, foreldre eller andre?
Blir du truet eller slått?
Er du blitt seksuelt misbrukt eller voldtatt?

Tlf.: 32 17 06 90  (Døgnåpent, hele året)

Mer informasjon: krisesenteret.info

Krisesenteret kan tilby:
Betjent krisetelefon, samtaler på senteret, et midlertidig beskyttet botilbud for kvinner, menn og barn, oppfølgingssamtaler, nettverksgrupper, opplysningsarbeid i skoler, lag og foreninger.

Samtale/veiledning
Krisesenteret er ikke en behandlingsinstitusjon og vi tar ikke fra deg ansvaret. Det er bare du som vet hvordan du har det og hva du trenger hjelp til. Krisesenteret kan støtte deg med råd og veiledning og øke din innsikt og forståelse av her og nå, slik at du kan finne løsninger som kan bedre din livssituasjon.

Her treffer du mennesker du kan stole på. Du vil møte mennesker som vil lytte til din historie, gi omsorg og ta vare på deg.


Krisesenteret har et samarbeid med offentlige instanser og kan hjelpe deg videre i systemet dersom du selv ønsker det. Kan i enkelte tilfeller også følge til avtaler (lege, politi, advokat, i retten, m.m.) ved behov.

Alle ansatte har lovpålagt taushetsplikt og du velger selv om du ønsker å være anonym.

Botilbud
Dersom du har behov for det, kan de tilby deg et trygt sted å bo i en overgangsperiode. Har du barn, kan du selvfølgelig ta dem med deg.

Husk
At uansett alder, religion, kultur, politisk oppfatning eller sosial status, kan vi ALLE komme opp i situasjoner som synes håpløse å komme ut av. Det kan være vanskelig å se veien videre.
 

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss