LES MER OM KORONA OG VAKSINE HER - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 10-14.

Bestill koronatest her (for innbyggere og de som oppholder seg i Hole)

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Les mer...
error_outline
21. mai kl. 09:46

Smittesporingsteam tlf. 469 26 126 kl. 9-21. PUBLIKUM SKAL IKKE RINGE DETTE NUMMERET.

Lurer du på testsvar? Få svar direkte her på Helsenorge.

Les mer... clear
Du er her: Hjem
Foto: Privat

Foto: Privat

Ny kommuneoverlege på plass

Rolf Qvernheim starter i jobben som kommuneoverlege i 50 % stilling fra mandag 2. november. Han overtar etter Bernt Ivar Gaarder som har hatt stillingen i femten år.

Qvernheim er bosatt i Hole. I tillegg til å være kommuneoverlege for Hole kommune jobber han som dykkerlege og er medisinsk rådgiver for Redningsselskapet og Norsk Yrkesdykkerskole.

Han tok medisinsk embedseksamen ved Universitetet i Oslo og har lang erfaring som medisinsk rådgiver for en rekke selskaper. Sist kom han fra stillingen som medisinsk direktør for det amerikanske legemiddelselskapet Aegerion Nordics. Han har også vært fastlege på Bekkestua i Bærum.

Rolf Qvernheim er 60 år og bosatte seg i Hole i 2016 sammen med sin kone Wanisha Qvernheim.

Som kommuneoverlege vil han ha overordnet ansvar for det faglige innholdet i kommunehelsetjenesten og rådgivning for administrativ og politisk ledelse i kommunen. Han vil også ha faglig ansvar for smittevern, miljørettet helsevern, sikkerhet og beredskap.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og nye, krevende utfordringer i forbindelse med tiltredelse som kommuneoverlege i Hole, sier Rolf Qvernheim.

- Jeg er veldig glad for at Rolf Qvernheim har takket ja til stillingen. Jobben som kommuneoverlege er en givende og viktig stilling for Hole hvor folkehelse vil utgjøre en viktig del av arbeidet. Jeg ser frem til samarbeidet med ham, sier kommunedirektør Torger Ødegaard.

Vi ønsker Rolf velkommen til oss og ønsker ham lykke til i arbeidet!

 

 

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss