LES MER OM KORONA OG VAKSINE HER - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 10-14.

Bestill koronatest her (for innbyggere og de som oppholder seg i Hole)

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Les mer...
error_outline
21. mai kl. 09:46

Smittesporingsteam tlf. 469 26 126 kl. 9-21. PUBLIKUM SKAL IKKE RINGE DETTE NUMMERET.

Lurer du på testsvar? Få svar direkte her på Helsenorge.

Les mer... clear
Du er her: Hjem

Nye koronatiltak i Hole kommune - oppdatert 7. oktober

Mandag innførte byrådet i Oslo flere innstramminger av smitteverntiltakene for å bremse spredningen av koronaviruset. Samme kveld innkalte helseminister Bent Høie Oslo og nabokommunene til et møte om koordinering av tiltak.

Hole kommune har besluttet følgende:

Vi har mange innbyggere som pendler til nabokommuner, og for å beskytte våre innbyggere anbefaler vi alle å bruke munnbind ved bruk av kollektivtransport både innad i kommunen og til Oslo.  Munnbind skal brukes ved trengsel og når man ikke kan holde 1 meters avstand. Både engangsmunnbind og tøymunnbind kan brukes. Barn under 12 år og personer som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind, trenger ikke å bruke munnbind.

Vi anbefaler pendlere å ha hjemmekontor hvis dette er mulig.

Kommunen anbefaler også serveringssteder å registrere gjestenes kontaktinformasjon. Formålet er å lette arbeidet med smittesporing dersom en gjest får påvist korona etter besøket. Opplysningene skal slettes etter 14 dager.

Det er viktig å redusere smitterisikoen ved gjennomføring av større arrangementer innendørs. Vi anbefaler derfor ikke å arrangere eller delta på innendørs arrangementer der det er flere enn 50 deltakere og det ikke er faste/tildelte sitteplasser. Det betyr at man kan være flere enn 50 personer dersom det er seteplassering. Avstandsregelen om én meter gjelder.

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss