Vi har samlet informasjon om koronasituasjonen og vaksine her - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 9-15

Covid information in other languages here

Les mer...
error_outline
10. desember kl. 13:28

Arbeidsgivere og kommuner som trenger å komme i kontakt med smittesporingsteamet kan ringe 469 26 126 kl. 9-21.

Les mer... clear
20210107_101511_200x150

Nytt år for Ekornstubben

Gjensynsglede, snølek og fuglesamling

Så fint å være sammen igjen! Etter en lang juleferie er det fint å være sammen med venneene sine igjen! Caroline er tilbake i Naturbarnehagen etter mamma- permisjonen, og det er fint å være sammen med henne igjen. Selv om vi savner Jonas..

Fire fine dager har vi hatt denne uka. Med masse fin lek inne, pga mange minusgader. Vi har bygget lange togbaner, høye tårn, passet babydukker, laget likssom- mat og danset! Caroline og barna fant en stor fuglebok med lyder, og de satt lenge og bladde i boka og hørte på de ulike fuglene. Kjempestas var det når de bladde om og plutselig så sin egen fugl!

Vi har også hatt noen timer ute i snøen! Deilig med hvitt, nytt og mykt underlag, selv om det var litt kaldt.. Vi har akt, bygget, klatret, gravd, kjørt båt, sett på og lagd mange spor og observert en lastebil!

Vi har mye å snakke om etter jula, og det er moro å se og høre hvor stor utviklingen til barna har vært disse to - tre ferieukene! Vi gleder oss til mange fine turer og aktiviteter med den flotte Ekorngjengen vår i 2021!

 

Beklager at bildene legger seg feil vei... skal få hjelp til å rette dette mandag..

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss