Vi har samlet informasjon om koronasituasjonen her - bestill koronatest på tlf. 469 26 102 mellom kl. 9-15

Les mer...
error_outline
26. oktober kl. 09:31

Arbeidsgivere og andre kommuner som trenger å komme i kontakt med smittesporingsteamet kan ringe 469 26 126

Les mer... clear
DSCN8668_200x150

Ekornstubben 22. og 23. september

Samarbeid og en regnværsdag

I går var vi på Furutoppen for å stable ved og leke. I dag har vi sett etter troll i skogen og to barn ble med til Vik for å handle på butikken.

Nå er høsten her og vinteren nærmer seg. I skogen må vi gjøre alt klart til en kaldere årstid. Ved må stables under tak så vi kan ha det godt og varmt i teltet, og ha tørr ved til å fyre opp bål til å lage mat og varmt drikke. 2-åringene på Ekornstubben ble med på å bære og stable ved, riktig så flinke var de. Her var det arbeidslyst og vedkubbe etter vedkubbe ble bært og stablet fint. Når mange hjelper til går arbeidet fort unna. Etter vedbæring var det tid for lek, sang og musikk. Vi fant også en Tordivel i skogen. Mange nysgjerrige barn ville se på billen før vi satte den forsiktig ned på bakken igjen. Det var ekstra godt å sette seg ned å spise lunsjen ved bålplassen etter mye jobb og lek.

I dag fikk vi en forsmak på høstvær med regn og vind. Så gøy det er med regn og det var mye fin lek rundt i barnehagen med vann og sand. Før lunsj gikk vi en tur i skogen for å se etter trollet. Kunne det være at vi fant en bekk hvor trollet bor? Vi trillet av gårde mot Gruffaloskogen for å se, og vi fant en bekk og en liten bro men ingen troll. Hysj, hørte vi noe? Trollet liker regn, så det var nok ute i skogen et sted og lekte i regnet. Jonas og to barn syklet en tur til Vik for å handle. På butikken fikk han god hjelp fra to ivrige barn som skulle handle ingredienser til pannekakerøre. Til lunsj var vi alle samlet igjen, og pannekaker med blåbær spiste vi til fruktmåltidet.  

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss