LES MER OM KORONA OG VAKSINE HER - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 10-14.

Bestill koronatest her (for innbyggere og de som oppholder seg i Hole)

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Les mer...
error_outline
21. mai kl. 09:46

Smittesporingsteam tlf. 469 26 126 kl. 9-21. PUBLIKUM SKAL IKKE RINGE DETTE NUMMERET.

Lurer du på testsvar? Få svar direkte her på Helsenorge.

Les mer... clear
Du er her: Hjem
Kjell Baug, viseadministrerende direktør Ringeriks-Kraft, Rolf Jarle Aaberg, CEO Treklyngen, Pelle Gangeskar, næringsutviklingssjef Ringerike Utvikling. Foto: CATCH

Kjell Baug, viseadministrerende direktør Ringeriks-Kraft, Rolf Jarle Aaberg, CEO Treklyngen, Pelle Gangeskar, næringsutviklingssjef Ringerike Utvikling. Foto: CATCH

Pressemelding

Satser stort på datasenteretableringer på Ringerike

Ringerike Utvikling, Ringeriks-Kraft og Treklyngen sier i en pressemelding at de har tegnet avtale  med et internasjonalt børsnotert selskap om kraftsforsyning til Norges hittil største datasenter. Avtalen har en verdi på inntil 370 millioner kroner over tre år, og vil gi ca. 150 årsverk.

Dette er et viktig skritt i en større satsing som Ringeriks-Kraft gjør med Ringerike Utvikling og Treklyngen. Sammen skal selskapene skape arbeidsplasser lokalt og gjøre regionen attraktiv for både norske og internasjonale aktører i fremtiden.

Datasenteret vil bli etablert hos Treklyngen på Follum i Ringerike. Kraftleveransen starter i februar og vil bli trappet opp til full drift i august. Datasenteret, som vil bli Norges største, er det første virkelig store, av flere datasenteretableringer på Ringerike. Etableringen kommer som en følge av satsingen på Oslo Data Center Location, som ble startet av Ringerike utvikling, Ringerike kommune og Invest in Norway i 2016.

Les pressemeldingen her.

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss