20200611_203030_200x150

Storefot 11.juni

Snipp snapp snute, snart er barnehagetiden ute...

Å kunne dele, hjelpe hverandre og heie andre frem. Å kunne inkludere og trøste, og være en god venn. Vi ønsker dere alle en riktig god start på skolen og lykke til videre på ferden,

Kjære Isabell, Aksel, Erle, Ida, Sondre, Sigurd, Aksel, Nikolai, Tind, Kristian, Philip, Ingeborg, Milea, Michelle, Filippa, Peder, Håkon, Matheo, Daniel og Julie!

Det er mange følelser vi kjenner på i disse dager. Tristhet, fordi vi er så glade i dere og kommer til å savne dere. Stolthet, fordi vi ser så flotte dere er. Glad, fordi det å begynne på skolen er et nytt kapitel i livet. Selv har dere nok en blanding av sommerfugler og grugleding, blandet med skyhøye forventninger.

TAKK for en fin Storefot fest.

Torsdag 11.juni, på Isabell sin store dag, samtidig som Vik skole inviterte sine førskolebarn, ja, da var det også duket for den store avslutningsfesten vår.

Det å være Storefot skal være noe spesielt, og Røde fjær og Hiawata synes nok det var litt i overkant mye som skjedde bare for Storefot denne dagen. Men som Røde fjær sa, «snart er det min tur og kan vi ha med avokado da»? Hun hadde tatt et raskt overblikk og så med en gang at det manglet noe viktig.

Hipp hurra! Mange spente barn og den spenningen kunne både høres og ses, for det var litt «armer og bein», det var barn med og uten sko, flasker +++, nett inn og ut av bilen og kosedyr under over…. Endelig var vi klare til avgang. I nydelig sommervær tøffet Gjedda utover fjorden.

En flott Storefot gjeng på tur og til og med et bursdagsbarn. Hurra for Isabell 6 år. En innholdsrik dag på mange måter og som vi kommer til å huske lenge. Bursdagsjenta vår hadde med seg sjokoladekake på båten. Jippi. Full jubel og store smil. Det gikk forresten igjen gjennom hele dagen, jubel, glis og svett lugg. Det smakte med kake på fjorden. Nam nam og tusen takk.

Så var det klart for bading og dere kan sikkert forestille dere, ivrige barn opp og ned, litt kaos med  kosedyr, sokker og .... og skikkelig badehyl.Sommerlykke! En lå på ryggen og det var ikke vanskelig å hverken se eller høre at han storkoste seg. Da hørte vi  «hei du, skal du på ferie????»

Noen som er klar for grillmat? Jaaaaaaaa og vi satte kursen mot Sundvollstranda. Der ble det lek og moro, pølser og brus, godterier, stylter, stupe kråke, vitser og ….

Vips, så var det blitt kveld og vi kunne se mamma og pappaer komme. «Åååååå nå får jeg snart kniven min».

Hva sang vi i båten ropte Didrik. «vi er hjemme alene, hjemme i karantene…. Vil dere ha besøk? Jaaaaa, plutselig sto TIX på scenen og sang og danset for oss. Storefoter stirret og stirret og en etter en dro de på smilebåndet.

Du er ikke TIX, du har ikke gullsko…. Du er Knut Emiiiiiiil!!!!!!!

Tiden var kommet for knivutdeling.Storefot'ene er nå stolte eiere av en flott spikkekniv med navnet sitt på. En fin dag gikk mot slutt. Snipp, snapp, snute…. snart er barnehagetiden ute…..

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss