Kor-kurs med koret Apropos - deltakelse St. Hans feiring

Tid: Søndag 23. juni kl. 12:00-20:00

Sted: Sundvollstranda

Alder: 10-14 år

Påmelding: abl@hole.kommune.no

Koret Apropos har som tradisjon arrangert sankthans-feiring på Sundvollstranda. I år samarbeider de med kommunen om et kor-kurs for barn og unge. Kurset foregår på Sundvollstranda søndag 23. juni og deltakerne vil lære sanger som de skal få framføre på konserten senere på kvelden foran et stort publikum!

Robot-sommerskole uke 26

Tid: Mandag, tirsdag og torsdag 24.-27. juni kl. 10:00-14:30

 Sted: Hole bibliotek

  Alder: 6. trinn og oppover

 Påmelding: siribberrefjord@gmail.com og si noen ord om hvorfor DU vil være med.

Dette er sommerskolen for deg som liker koding, data, teknologi, og det å være litt kreativ og lage ting. Her skal det nemlig lages ubrukelige roboter! Deltakerne skal jobbe med Mikro-bit, og man trenger ikke kunne noe på forhånd, det holder med motivasjon, men har du prøvd deg litt på forhånd er det selvfølgelig ingen ulempe. Vi har alt som trengs av utstyr, men har du en bærbar PC med USB-inngang så ta gjerne med denne.

Svømmeskole uke 27

Tid: Mandag-fredag 1.- 5. juli

Alder: 5.-7. trinn

Sted: Ringeriksbadet

Påmelding: Påmelding svømmeskole 2024.docx

For tredje år på rad arrangeres det svømmeskole for 5.-7. trinns-elever i kommunen. Dette er et populært og viktig tilbud hvor deltakerne lærer å utvikle god mestring av forskjellige aktiviteter i vann og i førstehjelp/livredding.

Aktiv sommer uke 32

Aktiv sommer Tusenfryd.jpg

Tid: Mandag-fredag 5.-9. august

Alder: 13-18 år

Aktiviteter: Tusenfryd, overnatting, bading m.m.

Påmelding: https://forms.office.com/e/WcKwVxUtE2

Eller skann QR-koden:

Påmelding aktiv sommer.jpg

Hole ungdomsfrivilligsentral arrangerer i år igjen aktiv sommer for deltakere mellom 13-18 år. Her blir det en uke fylt med mange spennende aktiviteter, og det blir garantert et minne for livet!

UKM-camp uke 33

Tid: 14.-16. august kl. 10:00-15:00

Alder: 12-20 år

 Aktiviteter: Band, ukulele, musikkteknologi, dans

 Sted: Kjellerberget

Påmelding: abl@hole.kommune.no

Ung Kultur Møtes (UKM) er en populær arena hvor ungdom kan uttrykke seg med akkurat sin interesse, med sine ønsker, og treffe likesinnede. På årets sommer-UKM-camp er det følgende tilbud man kan melde seg på:

  • Band. Lær samspill med andre, lær kule låter, lær å lage egne låter! Det er en fordel at du kan spille et instrument fra før.
  • Ukulele. Dette er et populært instrument med lav terskel for mestring. Fokuset på kurset er å lære grep, teknikker og mange tøffe låter.
  • Dans. Her blir det opplæring i koreografi, kule moves, og deltakerne får lage sin egen dans.
  • Musikkteknologi. Dette er et nytt tilbud hvor deltakerne skal få jobbe med lydproduksjon, opptak og bearbeiding av låter.

Det er et begrenset antall plasser og førstemann til mølla!