LES MER OM KORONA OG VAKSINE HER - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 10-14.

Bestill koronatest her (for innbyggere og de som oppholder seg i Hole)

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Les mer...
error_outline
21. mai kl. 09:46

Smittesporingsteam tlf. 469 26 126 kl. 9-21. PUBLIKUM SKAL IKKE RINGE DETTE NUMMERET.

Lurer du på testsvar? Få svar direkte her på Helsenorge.

Les mer... clear
Du er her: Hjem
Ungdata - film

Trygt og godt skolemiljø uten mobbing

Alle barn og unge har rett til et trygt og godt skolemiljø uten mobbing og krenkelser. Hvis du som elev ikke har det trygt og godt på skolen, skal skolen hjelpe til. Holeskolen har nulltoleranse mot krenking som mobbing, vold, diskriminering og trakassering.

Det betyr dessverre ikke at vi er helt fri for dette i Holeskolen. Vi har forebyggende tiltak som Trivselslederprogrammet og "Det er mitt valg", og skolene jobber mye med empati og hvordan vi skal være mot og med andre, det vil si at de jobber mye med skolemiljø og klassemiljø. Når noen likevel opplever at de ikke har det trygt og godt, eller opplever at de blir krenket på ulike måter ved mobbing, vold, diskriminering eller trakassering, er det rutiner for hva vi gjør med dette i Holeskolen.

Si fra til rektor først
Hvis du ikke har det bra på skolen, må du eller foreldrene dine melde fra til læreren din eller til rektor. Du skal bli tatt på alvor og skolen må undersøke det som har skjedd. De voksne på skolen skal gjøre alt de kan for å hjelpe deg. Skolen skal ta tak i saken din innen det har gått en uke. Deretter skal skolen lage en skriftlig plan for hvordan de skal hjelpe deg. Du kan være med på å lage planen hvis du ønsker det.

Felles rutiner for Holeskolen
For å sikre alle elever rett til et trygt og godt skolemiljø, har Holeskolen felles rutiner for ulike tiltak dersom noen opplever krenking.

Holeskolens rutiner finner du her.

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss