Du er her: Hjem / Mitt nabolag

Uvettig kjøring

Vei
2020-06-08 10:39 (#65819)
Under behandling Mottatt

Adresse: Fylkesvei 155

Kart (60.015771783537126, 10.264037442576575)

Hei. Her er kopi av min melding til politiet. De bad meg også kontakte dere. Fint om Hole Kommune også kan ta et tak her og oppfordre Politiet til kontroller.
Vi er etterhvert blitt mange som bor her langs Utstranda i Hole kommune som er svært bekymret over den trafikale utviklingen i området.
For det første er det blitt en del grisekjøring av de som bor/ har tilknytning langs veien. Det er hastigheter godt over fartsgrensen og over 100 km/t.
For det andre har vi strekningen forbi utøya som er godt besøkt i sommerhalvåret. De bilistene/ turistene har ikke fokuset på veien når de kommer kjørende, men ser på øya.
For det tredje har vi hver fredag utfarts-trafikk forbi her hver fredag. Når E 16 er full av biler er det svært mange som kjører her nede. Problemet er ikke at de kjører her, men hastigheten. De skyter forbi oss andre i stor fart for å spare noen sekunder.
Alle disse hendelsene gjør at vi ikke tør å slippe våre barn og ungdommer ut på veien for å besøke venner eller bedrive trening eller andre aktiviteter.
Jeg og svært mange andre har derfor et ønske om å se mer til politiet her og at dere avholder fartskontroller.
Dere har sikkert vært her av og til, men personlig har jeg ikke sett dere mer enn en gang siden 2011 da det var svært mange her.
Jeg håper at dere som leser dette tar tak i dette og gjør noe.

Med vennlig hilsen
Bekymret pappa.

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss