Du er her: Hjem
Du får ferdig pakket test-kit av kommunen.

Du får ferdig pakket test-kit av kommunen.

Vi minner om lav terskel for å teste seg - hent gratis hurtigtest på teststasjonen

Økningen i antall smittede stiger nasjonalt og lokalt. Det er derfor viktig å følge de generelle smittevernrådene og teste seg ved symptomer. Dette gjelder både vaksinerte og uvaksinerte. Du kan hente gratis hurtigtest på teststasjonen ved at du bestiller tid for henting.

Har du nedsatt allmenntilstand bør du holde deg hjemme. Ungdom og voksne bør ha en negativ koronatest før de vender tilbake til skole eller arbeid. Alle som mistenker at de kan være smittet av covid-19, eller har luftveissymptomer, skal enten teste seg med hurtigtest, eller PCR-test på kommunens teststasjon.

Dersom man bor i samme husstand eller er nærkontakt til en som er bekreftet smittet, så skal man ta en selvtest.

Testet positivt? Gjør dette
Hvis hurtigtesten er positiv må du ta en PCR-test på kommunens teststasjon. Du må også melde fra til smittesporingen på telefonnummer 469 26 126, kl. 09.00 - 21.00. Telefonen er betjent alle dager. Dette nummeret er forbeholdt melding av positive prøvesvar.

Begrens antall nærkontakter og hold avstand 
Vi ser et økende antall smittetilfeller i både Hole og i nabokommuner, kommuneoverlegen anbefaler derfor innbyggerne å begrense antall nærkontakter og holde avstand på offentlige steder.

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss