20200910_103120_200x150

Revehiet 10.september

Vivaldi i skogen!

Musikk og kreativitet....

Ny fin høstdag i skogen. Sanna pakket malesaker, idag ville vi male i skogen. På ukeplanen hadde vi egentlig formingsaktvitet til høstfesten. Men, siden høstfesten ble som kjent avlyst igår, byttet vi om.  Med Vivaldi sin høst over høytaleren satte vi igang. Det ble ikke bare maling. Når mange ivrige kunstnere vil male på samme tid, ja, da blir det også en god trening i det å vente. Vente på tur, vente på hverandre, dele og dele med hverandre. Det var ikke vanskelig å se at det var noen ivrige og konsentrerte kunstnere. 

Røde fjær gutta var helt oppslukt i meitemark idag, så de får sin male mulighet en annen dag. De lagde t.o.m et fengsel til marken sin. 

Musikk gir oss ikke bare lyst til å male, dagens kokk/Kim svingte seg rundt på kjøkkenet sitt/ bålet sitt etter musikken før han ropte inn til god høstlapskaus. 

Etter mat ble det mer musikk og nå ble det dans og allsang. Revene er veldig glad i Hakkebakkeskogen, både til å synge med og til å svinge seg rundt og danse med. Koko bød opp et orkester da han spilte fiolin og etterhvert fikk med seg både fløyte og fiolin og saksofon. 

For en fin dag sammen med en fin gjeng. TAKK for idag rever.

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss