Få enkelt oversikt over alle tilskuddsordninger

Tilskuddsportalen gjør det enklere for lag og foreninger å finne penger til lokale prosjekter. Tilbudet er gratis for foreninger registrert i Hole kommune.

Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt. Du får en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner, og du kan søke etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier.

Databasen blir løpende oppdatert, og det er lett å søke og navigere i tjenesten.

Registrering for lag/foreninger

  • Gå til http://www.tilskuddsportalen.no og søk etter din kommune i søke-feltet. Alle kontaktpersoner må registrere seg som brukere, og det gis tilgang til inntil tre brukere fra hver forening.
  • Husk å registrere hvilken forening du representerer og hvilken rolle du har i denne.
  • Når du har registrert deg, så skjer det en manuell sjekk av din tilknytning til organisasjonen. Det gis tilgang dersom du er et styremedlem eller har en annen sentral tilknytning til foreningen, og foreningen er registrert med adresse i den kommunen det søkes tilgang via. Dette blir gjort innen en arbeidsdag, men ofte raskere.
  • Når du blir godkjent, så mottar du en e-post med bekreftelse på din registrering, og det er viktig at du klikker på aktiveringslenken i denne e-posten. Du kan da velge ønsket passord.
  • Begynn jakten på tilskudd!

Hvis du får tekniske problemer med innlogging eller praktiske problemer med å bruke tjenesten, kan du kontakte support ved å sende epost til support@tilskuddsportalen.no